Deze online-shop gebruikt cookies voor een optimale koopbelevenis. Daarbij worden bijvoorbeeld de sessie-gegevens of de taalinstelling op uw computer opgeslagen. Zonder cookies zijn de functies van de online-shop beperkt. Klik hier, wanneer u daarmee niet akkoord gaat.

Privacy policy

TheStuff.be is een handelsnaam van BVBA Stein Corporation

www.thestuff.be
Rozendalstraat 38
B-3080 Tervuren
Tel: +32 16 23 13 62
E-mail: info@thestuff.be
BTW: BE 0825.734.175



TheStuff.be vraagt u bij de aanmaak van een account op www.thestuff.be naar enkele gegevens zoals naam, e-mail, adres, tel. , btw-nr, IP-adres. Deze gegevens worden louter voor interne doeleinde gebruikt bijvoorbeeld voor facturatie en onderlinge communicatie ivm de bestellingen.



De gegevens worden in een online database bijgehouden. Deze database wordt uitsluitend beheerd door TheStuff.be . Uiteraard gaan wij altijd zorgvuldig met uw gegevens om, volgens de eisen van de wet. Uw gegevens worden absoluut niet aan derden verstrekt.

De gebruikers hebben steeds:



1. Recht op inzage/toegang

Iedere gebruiker en bezoeker, heeft het recht om toegang te vragen tot zijn informatie en deze in te kijken. Ook mag hij bekijken hoe zijn gegevens verwerkt worden.



2. Recht op rechtzetting

De gebruiker heeft steeds het recht om na inzage bepaalde persoonsgegevens te laten verbeteren, aanvullen of wissen.



3. Recht om te worden vergeten

De gebruiker heeft het recht om volledig uit alle systemen en databases gewist te worden.



4. Recht om klacht in te dienen

De gebruiker heeft steeds het recht om een klacht in te dienen bij de Privacycommissie wanneer hij of zij vindt dat de persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verzameld en verwerkt worden.



5. Recht om toestemming in te trekken

Elke gebruiker of bezoeker waarvan er persoonsgegevens verzameld worden, heeft het recht om zich te verzetten tegen de verwerking van die gegevens.



6. Recht op beperking van de verwerking

De betrokkene heeft het recht om de verwerking van zijn persoonsgegevens (tijdelijk) te beperken.



7. Recht op overdraagbaarheid

De betrokkene heeft recht om zijn persoonsgegevens aan en andere verantwoordelijke over te dragen.



8. Recht om zich te verzetten tegen beslissingen op basis van geautomatiseerde verwerkingen

De gebruiker heeft het recht om de automatische profilering te laten uitschakelen.






Onze website maakt gebruik van cookies om u een betere gebruikservaring te bieden wanneer u onze website bezoekt.



Wat is een cookie?

Een cookie is klein tekst- en cijferbestand dat wij opslaan in uw browser of op de harde schijf van uw computer. Op deze manier kunnen wij uw voorkeuren bij het gebruik van onze website onthouden.



Soorten cookies:

Bij TheStuff.be maken we gebruik van First party en Functionele cookies, dit zijn directe cookies die door een website gecreëerd worden om onze website beter te laten functioneren. Ze regelen het technische gedeelte van onze website zoals het onthouden van de taalkeuze of de producten in het winkelmandje.

Mocht u nog verdere vragen hebben hierover, dan kunt u contact met ons opnemen via info@thestuff.be of via 016/23.13.62.



[TR]to top